företagsyoga med bengt johansson

  1. Minskad stress
  2. Ökad fysisk styrka
  3. Flexibilitet
  4. Fokus
  5. Bättre balans och kroppshållning
  6. Smärtlindrande vid regelbundna övningar
Bengt Johansson yoga

Att investera i företaget

Att starta en skräddarsydd yogaklass på företaget, är en investering som brukar ha betydande fördelar för både anställda och företaget som helhet. Att erbjuda företagsyoga visar också på att företaget värdesätter de anställdas välbefinnande.

Yogaövningar, andningsövningar och meditationstekniker kan också hjälpa till att minska stress och ångest, främja avslappning och förbättra mental klarhet och fokus. Detta kan i sin tur leda till ökad produktivitet och minskad sjukfrånvaro bland de anställda.

Den bidrar till att minska muskelspänningar och ryggbesvär som kan uppstå på grund av en stillasittande arbetsmiljö

Företagsyoga främjar hälsa och välbefinnande genom att de anställda får en möjlighet att förbättra sin fysiska styrka, flexibilitet, minska stress och öka den mentala klarheten.

 
Har ni funderat på att starta en yogaklass på ert företag?

Om mig

Som certifierad yogainstruktör med över 1500 timmars utbildning och ytterligare utbildningar till Personal Trainer, har jag en mångsidig och lång erfarenhet och expertis för att hjälpa anställda genom en skräddarsydd yogaklass. 

Jag nar arbetat som yogalärare i över 20 år och som Personal Trainer i 22 år. Innan dess har jag arbetat som köksmästare i 17 år, på bland annat East, Mårten Trotsig m.fl.  Läs mer om min utbildning och erfarenhet.

Hur jag arbetar med företagsklasser

I och med att jag har arbetat så pass länge som yogalärare och oftast med blandade klasser, det vill säga både nybörjare och mer vana yogisar, brukar jag skräddarsy klasserna för att passa olika individers förutsättningar.

En större del av min tid som yogalärare har jag arbetat på olika företag och har sett vilka fördelar det har för den enskilda individen. Ni kan gärna läsa mer om min utbildning på denna sida.

Vad behövs innan en klass startar?

Ni bör ha tillgång till en lokal som är fritt från bord och stolar. Lokalens storlek beror på hur många anställda som ni beräknar kommer att gå på klassen. Ni kommer även att behöva till att börja med investera i ett antal yogamattor. Jag kommer gärna med tips och förslag på vad ni bör tänka på vid inköp av yogamattor. 

Det finns även möjlighet att hyra mattor!

Att starta en yogaklass på företaget kan hjälpa till att skapa en hälsosam och produktiv arbetsmiljö samtidigt som det främjar teambyggande och samarbete. Genom att prioritera de anställdas välbefinnande ökar även deras motivation och trivsel, vilket i sin tur kan ha positiva effekter på företagets prestationer och framgång som helhet.

Tveka inte att kontakta mig om ni har ytterligare frågor!

HAR NI FRÅGOR OM YOGAKLASSER?

Då jag har klasser både dag- och kvällstid, samt helger, finns det risk att jag inte svarar i telefon när du ringer. Skicka gärna mail eller sms i så fall!

Mail: fitness.yoga.diet@gmail.com

Mob: 070-646 26 65

Artiklar om yoga och hälsa

Rulla till toppen